Markoolio blir vettskrämd av Tony Rickardssons utmaning i Top Gear Sverige: ”Jag är så rädd”

Tony Rickardssons utmaning gör Markoolio vettskrämd i ”Top Gear Sverige”. Programledaren tvingas sätta sig som passagerare i en rallybil. 
– Jag håller på att pissa på mig nu, jag är så rädd, säger Markoolio. 

”Top Gear Sverige” har nu haft premiär och i ett av de första inslagen får artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo en rejäl utmaning av Tony Rikardsson som själv kör rally och racing. Tony tvingar en förskräckt Markoolio att åka med rallyföraren Pontus Tidemand i en Skoda rallybil. 
– Jag har valt att ta med Marko för att han ska få prova på att åka med i en rallybil på riktigt. Han kan tro att han kan köra bil riktigt fort ibland, men han ska få åka med någon som visar hur man kör riktigt fort, säger Tony Rickardsson. 

Markoolio är uppenbart livrädd innan färden börjar. 
– Om min mamma Irma hört det här skulle hon ha stoppat det: Min son åker inte någon satans rallybil Jag håller på att pissa på mig nu, jag är så rädd.

Och när den snabba turen startat skriker han: 
– Det går för fort, det går för fort!

Läs mer: Här blir Markoolio frånkörd av Tony Rickardsson

Köp din Top Gear Sverige online

Senaste nytt