Lågpris-SUV:en Dacia Duster förvandlas till widebodymonster

Det går att förvandla en Dacia Duster till en extrembil. Tyska Prior Design har tagit fram ett widebody-kit som gör den rumänska SUV:en riktigt bred och grym. 

Dacia Duster är Sveriges billigaste SUV och kostar inte mer än 147 000 kr i sin enklaste version med 90 hästkrafter. Men det går att få den med fyrhjulsdrift och starkare motorer som gör att priset sticker i väg till över 200 000 kr. 

Kanske tycker du att Dacia Duster inte har sett så tuff ut, men nu kommer ett tuningpaket från tyska Prior Design som förvandlar duster till en riktigt tuff skapelse. Både främre och bakre stötfångarna förvandlas med en rejäl spoiler och bakändan får en diffusor. Duster har dessutom fått 22 tums hjul och ett otroligt widebodykit. Dessutom tar Prior Design bort alla kromdetaljer och gör dem svarta, precis som senaste trenden hos Tesla. 

Priset på paketet är ännu inte släppt, men det lär hamna i ungefär samma härad som grundpriset på en Dacia, men fortfarande blir det billigare än många andra SUV:ar på marknaden. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester