Läcka: Här är första bilderna på nya uppdaterade BMW 3-serie

Här är första bilderna på BMW 3-serie med ansiktslyftning. Bilderna läckte ut innan du skulle ha fått se bilen. Skillnaderna är hårfina, främst är det nya grillar, stötfångare och lampor utvändigt. 

Nya BMW 3-serie blev officiell långt inan det var tänkt, på grund av det kinesiska ministeriet för industri och informationsteknologi. Modellen är nu mitt i sin livssyckel och får en liten uppfräschning.  

Fronten får nya LED-strålkastare och en grill med annorlunda galler. 3-serien slipper undan från BMW:s nya gigantnjurar. Även stötfångarna har uppdaterats. Det är delar som görs i plast och som är enkla att ändra på en bil. Bilen får även nya fälgar och ny färger. Baktill har stötfångaren ändrats och bilen får nya dubbla avgasrör. BMW skäms inte för sina förbränningsmotorer, och har gjort avgasrören mer synliga.

Interiören har vi ännu inte sett några bilder på, men sannolikt får modellen den nya böjda skärmen som finns i flera nya modeller. Motorerna blir troligen samma som idag, med mildhybrider och laddhybrider. BMW:s egen premiär av modellen sker inom den närmaste månaden, och leveranserna startar mot slutet av 2022.