Kraschade in i bergvägg i Norge – klarade sig med brutet revben

”The Grand Tour”-profilen James May kraschade in i en bergvägg i Norge i 120 km/h. Mirakulöst klarade sig stjärnan med ett brutet revben.
– Det såg extremt oroande ut till en början, säger en tv-källa till The Sun.

”The Grand Tour”befann sig på den norska marinbasen Olavsvern i Tromsø tidigare i år för att spela in scener där bilar kördes i en tunnel. Stjärnorna i serien turades om att köra snabba rallybilar i tunneln som slutar med en bergvägg. 

Tunnelns ljus tändes först när bilarna rusade fram, vilket gjorde att de bara hade sekunder på sig att reagera, skriver The Sun. James May, som kallas Captain Slow, reagerade för sent och kraschade in i väggen i 120 km/h i en Mitsubishi Lancer Eco 8.

Stjärnan var täckt av blod när han togs om hand av ambulanspersonal och kördes till sjukhus. Som genom ett mirakel klarade han den svåra kraschen med ett brutet revben. 

– Jeremy och Richard var oroliga för sin kompis och ambulanspersonalen kom snabbt in. Som alltid på en fotografering av denna skala, väntar medicinsk personal i kulisserna i fall – som de gjorde här – saker går fruktansvärt fel. James krossade huvudet ganska hårt i stöten och blev blodig av det, säger en tv-källa till The Sun.

Efter någon dag på sjukhus kunde James May återvända till inspelningen. Det är inte första gången trion i The Grand Tour och Top Gear drabbas av olyckor. Richard Hammond kraschade i en jetbil i 460 km/h och vårdades på sjukhus i en vecka. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester