Koenigsegg och Bugatti – otroliga bilar hittade på flygplats

Minst ett dussin av världens mest exklusiva superbilar har lämnats på en parkering på Los Angeles internationella flygplats. Bland de övergivna vrålåken finns två Koenigsegg. Bilar för över 600 miljoner kronor står insvepta i plastpåsar.
– Det är ganska galet jag har aldrig sett något liknande, säger youtubern Effspot som hittade bilarna.

Här är parkeringen som fått många förbipasserande att tappa hakan. På LAX, Los Angeles Internationella flygplats, har minst ett dussin superbilar stått parkerade ett bra tag innanför ett staket. Bilarna är prydligt paketerade i plastpåsar och verkar redo flygas iväg till en lycklig ägare. 

Bilarna uppges vara värda över 600 miljoner kronor och två Koenigsegg finns i den inplastade samlingen. En Koenigsegg Agera RS och en Koenigsegg Regera, båda ser ut att vara lackerade i en lcäker turkos kulör. De andra bilarna skäms inte heller för sig, vad sägs om en Pagani Huayra BC, en Bugatti Chiron Super Sport, en Porsche 918 Spyder och en Porsche 911 från Gunter Werks. 

Som om det inte vore nog finns också en Aston Martin One-77, en McLaren Speedtail, en Ferrari LaFerrari, en Lamborghini Centenario med exponerad kolfiber och en Ford GT. Den otroliga bilsamlingen hittades av youtubekanalen Effspot som blivit tipsade om hyperbilarna. Om bilarna anlänt till Los Angeles, eller är på väg att flygas till en lycklig ägare är än så länge ett mysterium. Men om de har en och samma ägare så handlar det om en av världens främsta superbilssamlingar.