Knarklangarens otroliga bilsamling på auktion: 27 sportbilar i drömskick

Knarkhandlaren Cory Taylor greps vid en rutinkontroll och hade 85 kg marijuana 24 illegala vapen och 40 miljoner kronor i kontanter. Nu säljer myndigheterna hans bilsamling på auktion. Samlingen innehåller 27 bilar som får det att vattnas i munnen på många bilentusiaster. 

Cory Taylor kan ha varit en modern motsvarighet till Tony Montana i Massachusetts. Han hade förvandlat en gammal brandstation till lyxigt hem och högkvarter för droghandel. När polisen stoppade hans bil fanns det drygt 60 kg marijuana i lasten. I hans hem hittades ytterligare 25 kg. Dessutom beslagtog polisen 24 illegala vapen, 40 miljoner kronor i sedelbuntar och en liten kattunge. 

Cory blev fri mot borgen, men myndigheterna beslagtog hans bilsamling vilket måste ha smärtat. Nu säljs samlingen på auktion, vilket måste vara smärtsamt för knarklangaren. Samlingen består av 27 åtråvärda bilar som får det att vattnas i munnen på många bilentusiaster.

Det är tydligt att knarkhandlaren hade en faiblesse för BMW:s M-modeller och japanska sportbilar. Inte mindre än 13 av 27 bilar är Totta Sopra. Bland de andra finns fem BMW M3 av E46-modell. De flesta har låg körsträcka. Bilarna auktioneras ut med ett utropspris på 5000 dollar, och något reservationspris finns inte.