Nya Jaguar I-Pace får snabbare laddning och nytt infotainmentsystem

Jaguar uppdaterar sin framgångsrika elbil I-Pace.
Bilen kommer nu med snabbare laddning och ett fräschare infotainmentsystem.
På bara en kvart kan du ladda upp för 13 mils körning.

Sedan modellens lansering har Jaguar I-Pace vunnit över 80 priser, bland annat Årets bil i Europa 2019. Årsmodell 2011 kommer med en hel del nyheter, bland annat en inbyggd laddare på 11 kW som standard, vilket innebär att bilägare med tillgång till trefasnät laddar bilen betydligt snabbare. Vid anslutning till en laddbox på 11 kW kan 53 km* räckvidd (WLTP) per timme uppnås, och en full laddning av ett tomt batteri tar nu bara 8,6 timmar – idealiskt för laddning över natten hemma. Vid publik laddning kan en laddare på 50 kW ge upp till 63 km på 15 minuter, medan en laddare på 100 kW ger upp till 127 km på samma tid.

I-Pace blir den första Jaguar-modellen att utrustas med det nya infotainmentsystemet Pivi Pro. Det nya infotainmentsystemet Pivi Pro har  tre skärmar, den 12,3 tum stora högupplösta virtuella instrumentgruppen, de 10 tum och 5 tum stora övre och nedre pekskärmarna. Enligt Jaguar ska det vara mer lättnavigerat med nya menyer. Bilen går också att få med en platta för trådlös laddning av enheter placerad under mittkonsolen. Med trådlös laddning ingår även signalförstärkning som säkerställer att telefonens signal förblir kraftigare under längre tid.

Grillen går nu att få i Atlasgrå grill och med mattkromade fönsterinfattningar. Caldera Red, Portofino Blue och Eiger Grey är nya färger för året. Det finns också fler fälgar att välja bland, med en ny design i 19 tum som erbjuds för första gången på I-Pace

Bilen har precis som tidigare en räckvidd på 47 mil enligt WLTP och gör 0-100 km/h på 4,8 sekunder.  Nya Jaguar I-Pace förväntas anlända till Sverige i oktober 2020. Priserna är fortfarande okända.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester