Här smygvisar Elon Musk Teslas nya hemliga modell

Är det här Teslas nya billiga instegsmodell för 250 000 kronor? Elon Musk visade upp en ny mystisk modell under bolagsstämman. 
– Vi sitter inte bara och rullar tummarna, det är faktiskt två nya produkter på gång som jag tror ni kommer bli exhalterade över, säger Elon Musk.

Under den årliga bolagsstämman på tisdagen visade Teslas vd Elon Musk upp en bild på en mystisk ny modell. Musk bekräftade att bolaget har två nya modeller på gång. 

– Och både designen av produkterna och tillverkningstekniken är mycket bättre än något annat som finns i branschen. Om jag skulle gissa så tror jag att bara dessa produkter kan nå en samlad produktionsvolym på över fem miljoner enheter årligen, sade Elon Musk. 

Tesla har tidigare visat att de har två nya modeller på gång.

Exakt vilka produkterna är avslöjar inte Tesla. Men den mystiska bilden talar för att det delvis handlar om den nya billiga modellen för omkring 250 000 kronor. Tidigare har Tesla också bekräftat att de ska bygga en van. Enligt uppgifter från Master Plan kommer Tesla på ingångsnivå att ha ett 53 kWh LFP-batteri

– Folk vill alltid veta vilken våra nästa produkt är, men detta är inte rätt tillfälle att avslöja det. Vi kommer så klart behöva en ordentligt dedikerad produktlansering. Men jag vill bara betona att vi faktiskt bygger en ny produkt, att vi designar en ny produkt, säger Elon Musk.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester