Fynda Zlatans Ferrari på Blocket

Zlatan Ibrahimovic är en Ferrari-entusiast av rang som bara nöjer sig med det bästa från Maranello. Nu har du chansen att ta över en av hans tidigare superbilar. Zlatans Ferrari 360 Spider säljs just nu på Blocket. 

Zlatan har skaffat sig den dyrbara vanan att varje år ge sig själv en eller två Ferrari på födelsedagen. Senast var det en Ferrari Purosangue stjärnan gratulerade sig med. Året innan var den två superbilar från Ferrari. Det har gjort att garaget är tämligen välfyllt och en och annan bil måste ibland avyttras från Zlatans bilsamling

Ferrari har en mycket speciell plats i Zlatans hjärta och det var tack vare det italienska fullblodet han mötte sin livskamrat Helena Seger. De två blev ett par efter att Zlatan parkerat in Helena i Malmö med sin Ferrari. Nu har du chansen att köpa en av Zlatans Ferrari-bilar från den tidsepoken. 

För den som redan har matchtröjor och autografer i sin samilng kan detta vara det perfekta tillskottet. En Ferrari 360 Spider från 2003 med Zlatan som första ägare säljs just nu på Blocket av Rego Racing. Bilen har bara rullat 3600 mil på 20 år och tycks vara i ungefär samma skick som när Zlatan köpte den ny i Sverige i början av millenniet och sålde den några år senare. Det begärda priset på 1079 000 kronor framstår som högst rimligt, proveniensen med Zlatan verkar vara mer eller mindre på köpet.

Ferrari 360 är en väldigt körglad bil med mittmotor som byggdes av Ferrari mellan 1999 och 2005. Bilen vägde inte mer än 1,5 ton och hade en V8-motor på 400 hästkrafter med vevstakar i titan. Fartresurserna var mycket imponerande för sin tid. 0-100 km/h avverkas på 4,5 sekunder och toppfarten är 292 km/h. 

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester