Efter kraschen: Richard Hammond kör Rimac igen

Sex år efter sin krasch i en Rimac – nu är Richard Hammond tillbaka i en Rimac. Den här gången gick det bättre när han testade Rimac Concept ONe. 

I en ny video på Drivetribe testar Richard Hammond världens snabbaste elbil, Rimac Nevera. Bredvid Hammond håller Rimacs chefsingenjör koll på tv-stjärnan. Förra gången slutade Hammonds provtur i en Rimac med en rejäl krasch – som han själv orsakade. Han störtade ner för en alpsluttning i Rimac Concept One, som började brinna.

– Jag har aldrig försökt att undvika skulden för kraschen. Jag har alltid bejakat det. Det var jag. Min ursäkt är att det var så galet, beroendeframkallande snabbt och så körbart och exploaterande. Varken datortrolleri eller ett tekniskt geni kan trotsa fysiken, eller mer specifikt gravitationen när någon blyfotad mupp kastar den från ett schweiziskt berg, säger han ärligt i videon. 

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester