Bildläcka: Här är nya hemliga BMW 5-serie

Nu har ytterligare en bild på nya BMW 5-serie läckt ut på nätet. En reklambild visar nya elektriska versionen i5. Bilen får stora njurar, men en betydligt mer utslätad sidolinje jämfört med dagens modell. 

BMW:s nya 5-serie ska ha premiär den 24 maj, men redan idag kan vi visa den första omaskerade bilden på modellen, efter att bilder läckt ut på Instagram. Det handlar om den elektriska versionen i5, men övriga 5-seriemodeller tros på samma sätt som med 7-serien få ett snarlikt utseende. 

Grillen blir betydligt större än tidigare, men inte lika gigantisk som på i7 och XM. Strålkastarna är också mer ortodoxa än på de polariserande lyxmodellerna. Bilen får BMW:s nya infällda handtag som är mer strömlinjeformade. Tidigare har 5-serien haft en mer skulpterad sidolinje, men den nya modellen får mer platta dörrar. 

Så här ser bakdelen ut på nya BMW 5-serie.

När det gäller drivlinorna kommer den elektriska modellen i en toppvariant kallad i5 M50 med 600 hästkrafter. De bensin- och dieseldrivna modeller kommer både som laddhybrider och mildhybrider. BMW har även smygvisat interiören som blir betydligt mer digital än tidigare och domineras av skärmar.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester