Bildårarnas egen film – kör Lamborghini i 320 km/h och kraschar

Här är bildårarna som utlöst en våg av upprördhet på nätet. En man och en kvinna i en hyrd Lamborghini filmar när de kör i 320 km/h på en italiensk motorväg. Sedan kraschar de med superbilen som fattar eld. 

En ny film som lagts upp på formet Idiot in Cars Reddit har väckt stor uppmärksamhet och upprördhet bland användarna. Ett par i en hyrd Lamborghini Huracan filmar när de kör i 320 km/h i regnet på motorvägen A16 vid Avellino i Italien. Föraren är enligt italiensk polis en 46-årig man.
–Vi kör i 315 km/h, 320 km/h, jag bryr mig inte, säger föraren på videon.

Sedan går det som man kan förvänta sig för någon som kör så vårdslöst och snabbt i regnet. Bilen snurrar och kraschar så att Lamborghinins airbags utlöses. Enligt italiensk press klarade sig mannen och kvinnan i bilen oskadda. Föraren var en 46-årig man. 

Användarna på Reddit är inte nådiga i sina omdömen om duon. 
– Jag tror inte att föraren är okej. Det verkar som om hans hjärna har ersatts av schweizisk ost, skriver en person. 
– Någons platinakort har precis bräckts. Åtminstone dog ingen, och en dum rik person blev bara fattigare, skriver en annan.

– Det är en vackert byggd väg. Barriärer stoppade Lambo på ett säkert sätt från en galen hastighet utan att krossa den i bitar. Lamborghini ska också ha beröm för att ha designat en bil som gjorde att dårarna kunde ta sig ut på ett säkert sätt innan de såg till att ingen kör den så igen, skriver en tredje. 

Här är brandkårens egen bild från släckningen av den brinnande Lamborghinin.