BILD-EXTRA: Zlatans födelsedagspresent – en Porsche 911 Targa

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att köpa nya bilar nästan i samma takt som vi vanliga byter underkläder. 
Senaste tillskottet är Porsche 911 Targa Heritage Design Edition som Zlatan köpt i födelsedagspresent till sig själv på sin 39-årsdag.
– Happy Birthday to Zlatan, skriver han själv på Instagram

Zlatan Ibrahimovic förnyar sin bilsamling i imponerande takt, och det är inga Volvobilar längre som tar plats i stjärnans garage. Ifjol blev det en Ferrari Monza SP2 på födelsedagen, värd 12 miljoner kronor. 

Årets födelsedagspresent blev betydligt billigare, men nästan lika snygg. Det handlar om en Porsche 911 Targa 4S, av en speciell Heritage Design-modell. Bilen kostar 1,9 miljoner kronor. Boxersexan med turbo har 450 hk och ger bilen en toppfart på 304 km/h, 0-100 km/h går på 3,6 sekunder. 

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition är är en modern 911 med med stilelement från 1950- och 60-talen. Specialmodellen byggs i ett begränsat antal, 992 exemplar, för att matcha den interna beteckningen för modellserien. 

Zlatan valde en exklusiv lack i Cherry Metallic tillsammans med logotyper i guld som skapar ett autentiskt utseende i 50-talsstil. Vita folieringar är en del av exteriören på 911 Targa 4S Heritage Design Edition-modellen. 

Tidigare i somras syntes Zlatan med en ny Lamborghini Urus, en av världens snabbaste suv:ar för 2,2 miljoner kronor. Lamborghinin har 650 hk och toppar 305 km/h, trots att hela Zlatans familj har gott om plats i bilen. 

Och som inte det vore nog har han också synts i en ny Ferrari 488 Pista i sommar. En banbil som hör till Ferraris snabbaste bilar någonsin.  0–100 km/h går på 3,4 sekunder och bilen har en toppfart på drygt 340 km/h. Ferrari 488 Pista kostar från 3,2 miljoner kr. 

Sedan förut äger Zlatan en gul Ferrari LaFerrari, som bara en utvald skara fick köpa av Ferrari. Bilen har blivit ett rejält klipp för Zlatan och är nu värd över 30 miljoner kr. Tänk att få tjäna pengar på sin bilhobby!

Köp din zlatan online

Senaste nytt