Stjärnan visar sin nya monster-Audi – finns bara i 125 exemplar

Annons

Chelseas nya stjärnspelare Hakim Ziyech, 27, har slagit till på en av världens snabbaste Audi-bilar. 
Hakims Audi ABT RS6-R har 740 hk – så han lär inte komma försent till träningen. 
Bilen finns bara i 125 exemplar och stjärnan fick ett av de första. 

Hakim Ziyech har inte bara en ny klubb, utan också en ny bil. Nu visar den nederländske fotbollsstjärnan upp sin nya superbil på Instagram. 

Annons

Hakim nöjde sig inte med en ”vanlig” Audi RS6 Avant som har 600 hk. Det blev specialversionen ABT RS6-R, i en helsvart version. Den tyska tunern förvandlar Audi RS6 till en ännu snabbare bil med ett än mer iögonfallande yttre. V8-motorn med dubbelturbo är rejält omarbetad och får en effekt på 740 hk. Bilen har en topphastighet på 320 km/h och gör 0-100 km/h på 3,2 sekunder. Det är siffror som ställer de flesta sportbilar schack matt. Prislappen ligger på 2,2 miljoner kr och Hakim Ziyech fick en av de första bilarna av de 125 exemplar som ABT kommer att bygga. 

Hakim Ziyech behöver inte oroa sig för att ha råd med bilen. Hans lön på 100 000 pund per vecka gör att han spelar ihop till bilen på mindre än två veckor. 

Annons

Den nya Audin får trevligt sällskap i Hakims garage, han äger redan en liten men mycket trevlig bilsamling. Sedan tidigare har en röd Lamborghini Aventador och en svart Lamborghini Urus,. Och för mer vardagliga transporter finns en Mercedes-Benz GLC Coupe. Det sägs att han också behållit sin Volkswagen Golf GTI, som var hans första bil.

Annons

Senaste nytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *