Årets julklapp! Första Koenigsegg Jeskon snart till köparen

Någon kommer att få tidernas bästa julklapp. Nu har den första Koenigsegg Jeskon som ska levereras till en köpare siktats i Ängelholm. Jesko Attack har en toppfart på över 500 km/h. 

Av allt att döma har nu Koenigsegg startat upp produktionen av de förstaJeskobilarna som ska levereras till kunder. Från början sade Koenigsegg att bilarna skulle börja skeppas ut i våras, men av någon anledning har hyperbilen låtit vänta på sig. 

Häromdagen fångades en splitterny Koenigsegg Jesko inslagen i gul och vit skyddsplast när den var ute på testkörning i Ängelholm. Bilden togs av @theofficespotter och publicerades på Instagram. Det mesta tyder på att detta är den första kundbilen. Den är av versionen Jesko Attack som är optimerad för grepp och bankörning och har en toppart på över 500 km/h. 

Jesko är sedan länge slutsåld Det har gått 3,5 år sedan Koenigsegg visade upp Jesko på Genèvesalongen i mars 2019. Ett år senare visades toppfartsversionen Jesko Absolut. Den första köparen kan således få tidernas bästa julklapp. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester