Fick fotbollsstjärnans krockade Rolls-Royce till vrakpris

Manchester United spelaren Marcus Rashfords kraschade sin Rolls-Royce värd 9,3 miljoner. Nu har bilen sålts på auktion för ett riktigt vrakpris. Den nya ägaren visar nu upp skadorna i ett klipp. 

Marcus Rashford krockade med sin Rolls-Royce i slutet av 2023 när han var på väg hem efter en match. Bilen som kostar runt 9,3 miljoner kronor fick stora skador medan fotbollsstjärnan klarade sig oskadd. Bilen lades sedan ut på en auktion där den till slut vanns av youtoubern Mat Armstrong för vrakpriset 2,1 miljoner kronor. 

Nu har även youtubern laddat upp ett klipp där han går igenom skadorna på bilen mer grundligt. Direkt i videon får vi se hur bilens front nästan helt är borta. Vänstra sidan av fordonet skadades grovt och dörren går knappt att stänga. Lyxbilen vars miltal ligger på föga 160 mil har en underdel som är grovt skadad. Mat Armstrong beskriver den själv såhär när han tar en titt på den.
– Fjädringen är en enda röra.

Men kan 9 miljoners bilen fortfarande starta? Undrar nog många. Svaret på det får vi i klippet där youtubern arbetar i flera dagar med att få igång bilen. Efter ett flertal misslyckanden får han den tillslut att starta trots det otroligt dåliga skick bilen är i. 

Fotbollsstjärnan själv lär inte gråta över den förlorade bilen då han bara för ett tag sedan köpte en tredje Rolls-Royce, en Cullinan Blue Shadow för 7,4 miljoner kronor. Marcus Rashford som ryktas ha en veckolön på 4,4 miljoner kronor har sedan tidigare en McLaren 765 Long Tail och en Lamborghini Urus Performante i sin lyxbil samling.
LÄS MER: