Gordon Ramsays nya smörgåsjärn – för 37 miljoner kr

Gordon Ramsay har köpt världens dyraste smörgåsjärn. Med hjälp av sin Aston Martin Valkyrie för 37 miljoner kronor gör stjärnkocken grillade smörgåsar. 
– Jag ska visa dig hur du grillar ost som ingen annan, säger Gordon Ramsay.

Förra gången Gordon Ramsay skulle göra en varm toast i tv blev det fiasko. Därför tar han inga risker, och använder sin nya Aston Martin Valkyrie för att värma upp mackorna. 

– Jag vill sona mitt brott och göra en grillad macka som ingen annan. Den här gången har jag något lite mer kraftfullt. Den kommer i en unik skepnad och är den sexigaste ugn du någonsin sett. Den har V12 och 1200 hästkrafter, säger mästerkocken. 

@gordonramsayofficial A little Sunday Funday at the track making a Grilled Cheese that actually melts….with a grill like no other….right @Aston Martin ?? #TikTokCooks ♬ The Business – Tiësto

Ramsay konstaterar att motorrummet där V12:an på 6,2 liter huserar är renare än vilket restaurangkök som helst. Han drar ut på på banan och får upp Aston Martins hyperbil i 256 km/h. Efter ett par varv är mackan grillad och kan njuta av ett perfekt resultat. 

Gordon Ramsay är berömd inte bara för sina matlagningskonster, utan även för sin unika bilsamling. Aston Martin Valkyrie är ett av de senaste tillskotten. Hyperbilen som kostar 37 miljoner kronor finns bara i 150 exemplar och har en toppfart på 402 km/h. 

Aston Martin Valkyrie.