Skräckolyckan: Kraschade Lamborghini under långtradare

Den 36-årige mannen hyrde en Lamborghini Aventador S med 740 hästkrafter. Polisen fick larm om att bilen kördes i över 160 km/h på motorvägen. Körningen slutar med att superbilen kraschar och kilas fast under en långtradare. 

Skräckolyckan med en Lamborghini inträffade på motorvägen I-75 i Georgia i USA. Bara 20 minuter tidigare hade polisen efterlyst bilen som körde i över 160 km/h på motorvägen. Den 36-årige föraren hade hyrt superbilen med 740 hästkrafter och tappade kontrollen i hög fart, uppger Gordon Gazette.

Han kraschar Lamborghinin värd uppemot fem miljoner kronor rakt in i en långtradare. Kraften blev så stor att bilen kilas fast under långtradaren. Mirakulöst nog klarade sig mannen oskadd. Troligtvis för att kraften gjorde att superbilens framhjul pressades av i kraschen, dessutom kan den styva kolfiberhytten ha räddat mannen.  

@egrullon12 #trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending ♬ original sound – Emmanuel Grullon

Motorvägen fick stängas av i en och en halv timme efter kraschen, men märkligt nog gick dörren på Lamborghinin att öppna efter att den kilats fast under långtradarsläpet. Bilen fick stora skador och chansen att den kommer tillbaka till vägarna är minimal. Olycksbilen var en Lamborghini Aventador från 2018 som har en toppfart på 350 km/h och gör 0-100 km/h på 2,9 sekunder.