Polestars lyxiga galafest med DiCaprio i New York

Polestars vd Thomas Ingenlath och ordförande Håkan Samuelsson fick festa med kändiseliten i New York. Skådespelarna Leonardo DiCaprio och Simona Tabasco fanns bland de många stjärnorna på Polestars 3:s USA-premiär. 
– Leo stannade ett bra tag för att chatta med festgäster, njuta av musiken och en drink, uppger en insider för Page Six.

Polestar satsar hårt på att lansera sin nya SUV Polestar 3 som en lyxbil på den amerikanska marknaden. En mycket påkostad reklamkampanj har rullat igång och i tisdags kväll hölls en stjärnspäckad galafest på The Shed i New York när bilen hade USA-premiär. Avtäckningen får sägas vara en av de mer glamourösa i bilvärlden det senaste året.

Polestars vd Thomas Ingenlath syns posera tillsammans med Leonardo DiCaprio framför Polestar 3 på bilder. På en annan bild poserar DiCaprio med Volvo Cars tidigare chef Håkan Samuelsson, numera styrelseordförande för Polestar. Även finanschefen Johan Malmqvist poserar med DiCaprio på bilder.

Normalt sett brukar DiCaprio hålla en låg profil, men nu var han mer i vimlet, kanske beroende på att han är stor aktieägare i Polestar. Han minglade mycket med Polestar-teamet under kvällen.  
– Han var verkligen inte så under radarn så mycket som han brukar vara, eftersom han var utan sin typiska basebollkeps och solglasögon, uppger Page Six

En annan av de mer prominenta gästerna var Simona Tabasco, känd från “The White Lotus” i HBO. Hon sågs mingla runt i en iögonfallande svart kjol med en stor kavaj ovanför. Under kvällen uppträdde sångaren James Blake live med flera låtar. Andra gäster på Polestars fest var kändiskocken Michael Anthony, 55,  och den 51-årige miljardären Julio Santo Domingo.

Festens huvudperson var faktiskt inte Leonardo DiCaprio utan bilen Polestar 3 som hade USA-premiär.

Festen har gett flera artiklar i amerikansk media, vilket måste ha ett högt PR-värde för Polestar som siktar på att bli ett etablerat lyxmärke och en konkurrent till Porsche. På börsen har det dock gått lite motigt på slutet. Samtidigt som Thomas Ingenlath och Håkan Samuelsson poserade med Leonardo DiCaprio föll aktien till alltime-low på Nasdaqbörsen, bara två kilometer från konsthallen The Shed där festen hölls. Festen verkar ha gjort susen, sedan dess har aktien klättrat 15 procent.