Volkswagen kommer med ny ID.3: ”Lyssnat på kunderna”

Volkswagens elbil ID.3 får en rejäl uppfräschning. En del saker blev inte helt lyckade i märkets första elbil och nu har man lyssnat på kunderna. 
– Designen har mognat och vi har uppgraderat materialen i interiören, säger Imelda Labbé, Volkswagens marknadschef. 

Trots att den bara funnits ute på marknaden i drygt två år är det nu dags för en ny version av elbilen Volkswagen ID.3. De första bilarna hade en hel del problem med mjukvaran och vissa köpare tyckte att inredningen kändes lite för billig jämfört med märkets övriga bilar. 

Nu säger sig Volkswagen ha lyssnat på kunderna när det är dags för en uppfräschad ID.3. Produktionen utvidgas dessutom till huvudfabriken i Wolfsburg. 
– Nya ID.3 visar vårt engagemang för kvalitet, design och hållbarhet. Designen har mognat och vi har uppgraderat materialen i interiören, säger Imelda Labbé, styrelsemedlem på Volkswagen med ansvar för försäljning, marknadsföring och servicemarknad.

Bilen får bland annat den senaste mjukvaran och skärmen blir 12 tum stor på alla modeller. Dessutom kommer en mittkonsol med två mugghållare. Om Volkswagen hinner fixa nya knappar till ratten och belysta touchknappar återstår att se.
– Våra kunders behov står alltid i centrum för oss. Det är därför vi lyssnar noga och fokuserar på att anpassa vår produktportfölj efter deras behov, tillägger Labbé.

Redan från vecka 49 ska den uppdaterade modellen kunna beställas i Sverige i fyra förkonfigurerade modellvarianter. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester