17-åringen kraschar sin pappas superbil – värd 30 miljoner

17-årige Youtubern Gage Gillean kraschade sin pappas bil. 
Det råkade dessutom vara en Pagani Huayra Roadster, värd 30 miljoner kronor. 

Gage Gillean, 17, torde vara en av världens mest bortskämda tonåringar, åtminstone när det kommer till bilar. Han har fått ratta bilar som  Bugatti Chiron , McLaren Senna, Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Dawn och en Lamborghini Urus. Och så pärlan i samlingen, en unik Pagani Huayra Roadster med kolfiberkaross. 17-åringen har visat upp bilarna på Youtube-kanalen GGExotics, men de är knappast betalade av honom själv. Gages pappa är den Tom Gillean som äger ett riskkapitalbolag i Dallas. 

Kanske är det nu slutåkt på ett tag för häromdagen kraschade tonåringen med Pagani Huyra, värd omkring 30 miljoner kr. Kraschen inträffade på en väg i Dallas där han tappade kontrollen över bilen, klippte en trottoar och landade mot ett träd. 

Paganin blev illa tilltygad, krockkuddarna har löst ut och hela framhuven slungades av, förardörren slets av och främre delen av bilen klövs. Även framhjulen lossnade, så farten lär ha varit hög. 

Som tur är var 17-årige Gage ensam i bilen, och han klarade sig undan med en bruten arm. Han hävdar att farten endast var 30 km/h vid kraschen, vilket verkar otroligt med tanke på bilens skador. 

Går det ens köra så sakta med en Pagani? Bilen har en dubbelturbo-V12 på 764 hk och 1000 Nm och gör 0-100 km/h på tre sekunder. Toppfarten är 370 km/h.

LÄS MER: HÄR ÖVERGES SUPERBILAR VÄRDA MILJONER AV SINA ÄGARE

Köp din Pagani online

Senaste nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *