Vann 2,2 miljarder på lotto – bytte till begagnad Volvo: ”Jordnära”

De vann den största lottovinsten någonsin i Storbritannien. Många väntade sig att de skulle köpa en Ferrari eller Bugatti. Efter att ha vunnit 2,2 miljarder kronor unnade sig Joe och Jess Thwaite en begagnad Volvo V60. 

Joe och Jess Thwaite vann nyligen 2,2 mijarder kronor på EuroMillions. Nu har det framkommit att paret som bor utanför Gloucester har bytt bil. De nöjde sig med en begagnad Volvo V60 Cross Country. Men det ska också bli en jorden runt-resa tillsammans med parets åttaåriga tvillingar. 

Paret ska unna sig en jorden runt-resa med sina tvillingar som är åtta år gamla.

– De är megalotterivinnare men först och främst är de jordnära människor som har arbetat hårt hela sitt liv. Bilen är smart, respektabel och förnuftig – precis som Joe och Jess. Du kanske förväntar dig att de ska gå och köpa en Ferrari eller en Bugatti,  säger en granne till The Sun.

De vann respekt hos grannarna genom att nöja sig med en Volvo. Tidigare har Joe sagt att drömbilen var en Skoda Superb, men det blev alltså en Volvo istället. 
– Istället för att leva det höga livet, går de framåt med sin ursprungliga plan för att göra upp huset och se till att saker och ting är som de hade planerat från början. Det faktum att de inte har spenderat allt på sportbilar eller sprit visar vilka fantastiska människor de är.

Rekordvinnarna köpte en begagnad Volvo V60 Cross Country. Många hade kanske väntat sig en Bugatti eller Ferrari.

Joe Thwaite, 49, och Jess Thwaite, 44, köpte sin EuroMillions-kupong i en app och redan nästa morgon fick de ett mejl om att de hade goda nyheter. De hade vunnit den högsta vinsten någonsin på 2,2 miljarder kronor. Paret har varit gifta i 11 år och trädde fram och berättade om vinsten eftersom de inte vill belasta sina vänner och släktingar med att hemlighålla vinsten. Joe jobbar som försäljningsingenjör medan Jess sköter om ekonomin på en frisörsalong. 

Efter vinsten överväger de att flytta till en herrgård i Cotswolds för 7,25 miljoner pund och bli granne med Top Gear-profilen Jeremy Clarkson. 
Allt håller fortfarande på att sjunka in men de tittar redan på nya hem. Det här huset skulle vara det perfekta gömstället för alltid för dem och deras familj, säger en källa till The Sun.