Skulle rekonda superbil – hittade 300 bilar i hemlig samling

En av världens största bilsamlingar avslöjades av youtubern Ammo NYC när en ovanlig Bizzarrini sportbil skulle rekondas.  
– Det här är en hemlig bilsamling som jag försökt se i tre år. Jag kallades dit för att rekonda flera dyra bilar, Ferrari, Corvette och en Lamborghini, säger Larry Kosilla Ammo NYC. 

En anonym samlare i USA hade gömt över 300 bilar i en lada på hemlig plats. Med tanke på vilka värdefulla bilar det handlade om är det lätt att förstå sekretessen. 

Kända bilvårdsgurun Ammo NYC kallades till byggnaden för att tvätta en mycket speciell bil. Det handlade om en Bizzarrini P538 som inte fått en tvätt på 32 år. Den italienska sportbilen finns bara i 4 exemplar och konstruerades av geniet Giotto Bizzarrini. 

Modellen påminner om Ferrari, vilket inte är så konstigt, Bizzarrini var en av hjärnorna bakom Ferrari 250 GTO. Trots att Bizzarrini är hjärnan bakom  Lamborghinis V12-motor drevs hans egen roadster av en 5,3-liters Chevy V8. 

När Larry Kosilla besöker platsen för att rekonda Bizzarrinin visar det sig finnas 300 värdefulla bilar i tre ladugårdar, bland annat Ford GT40, Ferrari, Porsche, Lamborghini Diablo, Rolls Royce, Lotus och Plymouth Superbird. 

Bilarna ägdes av en samlare som vill vara anonym. Det visar sig också att alla bilarna är till salu. Efter att Ammo NYC uppmärksammat samlingen såldes många av bilarna på auktioner.