Mystiska fyndet: Hittade 10-tals sportbilar på övergiven gård

Tiotals exklusiva sportbilar har hittats på en övergiven gård i Storbritannien. 
I ladorna stod bilar från Porsche, Aston Martin, Lotus och Bentley. 
Vem som äger de övergivna bilarna är än så länge en gåta. 

Ladugårdsfynd av någon enstaka bil är relativt vanliga och inträffar var och varannan vecka. Men att ramla över en hel övergiven gård fullpackad med sportbilar är mer ovanligt. Det var vad som nyligen hände Youtubekanalen Imstokze i Storbritannien. 

Som så ofta när det gäller övergivna platser är den exakta belägenheten hemlig, Men Imstokze kommer till en övergiven egendom med igenvuxen infartsväg där det finns tiotals övergivna veteranbilar i ladorna. Både gården och bilarna verkar kraftigt förfallna, men vissa av rariteterna går absolut att rädda. 

Bland fynden finns ett antal brittiska klassiker från Jaguar, Bentley, Aston Martin, MG och Lotus. Det finns även några bilar från insomnade märket Alvis. 

Ägaren tycks även ha gillat tyska bilar för i samlingen finns det två Porsche 356, en Porsche 911 och en Porsche 924. Den ena 356:an är så förfallen att det är tveksamt om den går att rädda, men för en bilmodell där skrot kostar flera hundra tusen vet man aldrig. 911:an ser betydligt bättre ut och är helt klart möjlig att få i stridbart skick igen. 

Vad som kommer att hända med ladugårdfynden, var egendomen ligger är höljt i dunkel. Vi hoppas att de värdefulla bilarna kan räddas till eftervärlden.