Äger fyra Koenigsegg och en Bugatti – nu är Carina raderad från Instagram

Hon har blivit en av världens populäraste influencers inom bilar och äger fyra Koenigsegg och en Bugatti. 
Men nu verkar Carina Lima, 41, ha tröttnat på uppmärksamheten. Nyligen raderades hennes Instagramkonto med 400 000 följare utan förklaring. 

Carina Lima Racing har blivit en av världens största influencers i bilvärlden och en av de största i Portugal och hemstaden Monaco. Hon har gjort täta uppdateringar om sina superbilar och bilköp. 

I våras berättade Carina Lima om senaste bilköpen; en Mansory Rolls-Royce Wraith och en G900 Mansory G-wagen som kostade sju miljoner kronor. 

Sedan tidigare äger hon inte mindre än fyra Koenigsegg, en av världens största samlingar av den svenska hyperbilen. Hon har en Koenigsegg Regera, en Koenigsegg One:1, en Koenigsegg Agera R och en Koenigsegg Agera RS. När hon kompletterade samlingen med en mattsvart Bugatti Chiron Super Sport 300+ blev uppmärksamheten förstås väldigt stor. 

Men kanske blev uppmärksamheten för mycket för nu har Carina Lima raderat sitt Instagram-konto med 400 000 följare, helt utan förklaring. Kontot finns inte längre på Instagram, och ingen vet varför det är borta. På Facebook och TikTok har Carina Lima inte varit aktiv på länge.