Hittar falsk Ferrari och Rolls-Royce övergivna

En mystisk samling lyxbilar hittades övergiven i en lada. Under ett av täckena syns Ferraris klassiska häst.
– Det ser ut som en 250 GTO, men det kan också vara en förfalskning, säger The Bearded Explorer.

Den skäggiga bilskattsökaren har fått tips om ett mycket märkligt ladufynd. Någonstans djupt inne i den engelska landsbygden ska det finnas en lada fylld med märkliga bilar.
– Vi tar oss hit, men det är inte lätt, säger The Bearded Explorer. De tränger fram genom ett snårigt landskap och får syn på överväxta byggnader. I ett gammalt skjul syns en Go Cart och mängder med dyra reservdelar.

Därefter ser de en ganska ny Kia AIA, den står slarvigt parkerad och håller på att ätas upp av den vilda grönskan.
– Det är en typisk bil för en äldre herre, man skulle kunna tänka sig att ägaren är död, säger The Bearded Explorer. De fortsätter till den stora ladan. Den är stängd med en stor grönrostig järndörr och de båda skattsökarna tittar in.

– Jag ser en Range Rover, säger James. Sedan knuffar de upp dörren. Ladan är smutsig och golvet är av dammig jord. Men det står mängder med övertäckta bilar.
– Titta här är en Rolls Royce, säger The Bearded Explorer. Bilen är smutsig, men i övrigt verkar den i ganska gott skick. De öppnar dörren och tittar in. Fortfarande finns det en viss läderlukt kvar, men mössen har kalasat på mattorna.

Därefter går de vidare och tittar under täckena. Här finns en Fiat X1 9, en liten nätt sportbil som tillverkades mellan 1974-89.
– Den är inte värd så mycket pengar, men väldigt fin, säger The Bearded Explorer. Här finns också en Maserati, en Land Rover och många andra dyrgripar. Alla bilarna har nycklarna kvar i tändningslåsen.

Till slut lyfter han på ännu ett täcke. Då syns den klassiska stegrande och svarta hästen mot en gul bakgrund.
– Herregud, kan det vara en Ferrari 250 GTO, undrar The Bearded Explorer. James dyker upp vid hans sida. De tittar på bilen och öppnar motorhuven. Men då slår det dem att det kan vara en förfalskning.
– Jag tror inte att det är en äkta bil, men hur som helst är den underbar och unik, säger The Bearded Explorer.

Hade det varit en äkta Ferrari 250 GTO skulle den varit värd stora pengar.
– Den har ändå ett värde, jag skulle så gärna vilja få igång motorn och lyssna på den, säger The Bearded Explorer. Efter den här upptäckten behöver han söka reda på ägaren till det här förmodade dödsboet. De sitter på en liten förmögenhet, det finns många som skulle vilja adoptera minst en av de här skönheterna.
LÄS MER: